CV

Jeg er gift med Ole, og sammen driver vi en mindre virksomhed indenfor mark-, maskinstations-, entreprenør- og anlægsarbejde med base på vores gård beliggende på Strandvejen i det skønne Vester Broby syd for Sorø.

Jeg er uddannet lægesekretær fra Slagelse Centralsygehus i 1992.

I min elevtid var jeg på psykiatrisk afd., parenkymkirurgisk afd., røntgenafd., neuromedicinsk afd., ortopædkirurgisk afd. samt skadestuen.

Efter endt læretid havde jeg flere kortere og overlappende vikariater samt et længervarende vikariat på fysiurgisk afd. Fra januar 1994 blev jeg fastansat i vagtordning på akut modtageafdeling.

Sommeren 1994 tog jeg et fuldtidsvikariat på Epilepsihospitalet i Dianalund.

Efterfølgende blev jeg fastansat, senere koordinerende lægesekretær og slutteligt ledende lægesekretær.

Da vi fik vores første søn, Peter, i år 2000, valgte jeg at opsige min gode stilling til fordel for vores virksomheds hjemme og ikke mindst at prioritere familien. 16 mdr. senere kom Rasmus til verdenen, og begge var hjemme indtil sommeren 2004, hvor de startede i Sorø Skovbørnehave, og efterfølgende gik de på Frederiksberg Skole. De går i dag begge på STX Sorø Akademi.

Siden vores virksomheds spæde start i 1990 har jeg varetaget en del af det administrative arbejde, såsom løn, fakturering og bogføring, hvilket jeg fortsat har taget mig af de senere år.

 

I oktober 2004 begyndte jeg som freelance lægesekretær, og fik kort efter min første, faste kunde neurolog Bent Krag fra Næstved, som jeg arbejdede for i de følgende to år.

Sideløbende fik jeg oparbejdet flere kunder, hvor jeg i perioder vikarierede, bl.a. for neurologerne Anne Mette Havsager og Dorte Rasmussen i Holbæk og neurolog Kirsten Rask i Slagelse.

I 2005 begyndte jeg at vikariere på ØNH-afd. i Slagelse, og var på afd. on/off gennem næsten 3 år indtil ansættelsesstoppet i 2007.

Februar 2008 begyndte jeg at vikariere på Epilepsihospitalet i Dianalund, og var der 8-10 mdr. om året indtil februar 2011.

Abcd

Inden min uddannelsesstart arbejdede jeg flere gange i butik, som hjemmehjælper, på minkfarm, som pædagogmedhjælper, gået på håndarbejdsskole og i rengøringsjob.

 • september 1990, gik i lære som lægesekretær på Slagelse Centralsygehus. Var under elevtiden på psykiatrisk afd., parenkymkirurgisk afd., neuromedicinsk afd., røntgenafd., ortopæd.kirurgisk afd. samt skadestuen
 • september 1992 og frem til januar 1994 flere forskellige, overlappende vikariater på neuromedicinsk afd., medicinsk afd., øre-næse-halsafd. samt et 11 mdr. langt vikariat på fysiurgisk afd. som lægesekretær for overlæge dr. med. Lisbeth Milling Pedersen
 • januar 1994 fastansat i vagtordning på AMA (akut modtageafd.)
 • juli 1994 fuldtidsvikariat på Epilepsihospitalet i Dianalund for psykologgruppen under ledelse af psykolog Lene Sahlholdt
 • september 1994 tillige lægesekretær for overlæge dr. med. Lennart Gram *
 • oktober 1994 fastansat lægesekretær på Epilepsihospitalet
 • august 1997 fuldtids lægesekretær for overlæge dr. med. Lennart Gram frem til hans død maj 1999
 • september 1997 konstitueret ledende lægesekretær ved Epilepsihospitalet
 • juli 1998 fastansat ledende lægesekretær ved Epilepsihospitalet
 • september 1999 lægesekretær for overlæge dr. med. Anne Sabers
 • 4 februar 2000 gik på barsel
 • 31. marts 2000 fik vi vores første søn Peter
 • 31. januar 2001 fratrådte jeg efter eget ønske min stilling som ledende lægesekretær
 • 12. august 2001 fik vi vores anden søn Rasmus
 • 2001 – 2004, kontoret i egen virksomhed samt børnene hjemme
 • siden oktober 2004 selvstændig

 

Tog under min ansættelse på Epilepsihospitalet merkonomfag i kommunikation, ledelse og samarbejde.

Var under min ansættelse på Epilepsihospitalet involveret i mange projekter bl.a. etablering af den landsdækkende Epi.base, opstart af Det Grønne System samt undervisning af lægesekretærelever i Vestsjællands Amt.

Har siden 1990 varetaget bogføring, fakturering, løn, annoncering, ansættelsesaftaler, korrespondance m.m. i min mands og mit firma.